Olen 19-vuotias pääkaupunkiseutulainen tyttö. Koulun lisäksi harrastukset tuovat vastapainoa arkeen ja bloggaamisestakin on jo muodostunut minulle rakas harrastus –melkein kuin elämäntapa.  Aloitin ensimmäisen, leivonta-aiheisen blogini pari vuotta sitten, jota päivitän niin usein kuin muiden kiireiden lomassa ehdin. Leipomisessa ja muissa harrastuksissa on parasta, kun  pystyy rentoutumaan täysin ja unohtamaan hetkeksi kouluvuoden kiireen. Leivontablogiini pääsee täältä.

Olen innostunut blogien ansiosta vielä enemmän valokuvauksesta, ja kamera kulkeekin mukanani aina, kun se vain on mahdollista. Tänne blogiin teen kaikenlaisia postauksia aiheista, joista itsekin tykkään blogeista lukea. Rakastan matkustelua ja uusiin paikkoihin ja ihmisiin tutustumista, mutta  teen postauksia myös ihan tavallisten arkipäivien tapahtumista.
 Toivottavasti viihdytte tätä blogia lukiessanne!

I'm a 19-year-old girl living in southern Finland.  I started my first blog a few years ago. You can find my baking blog here

Lately I've become more interested in photographing and nowadays I have my camera with me always when it's possible. On this blog I write about things that I'm interested in and like to read on blogs. I love traveling and getting to know new people and places. Hope you enjoy reading our blog!
No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment! :)